11 augusti 2018
11:00

Referat: Vimmerby IF - Hjältevads Mariannelunds IS

Dags för omstart av säsongen, vi möter Vimmerby i en jämn match.
Efter 9 minuter får Vimmerby en straff och tar ledningen med 1-0, därefter är det som vi vaknar till och ökar takten, detta leder till att vi gör 1-1 efter ett fint inkast av Albin som sedan passas vidare av Ludvig och Gillis så Hugo kan få in den fint i målet. Vi ökar på till 1-2 via mål av Ludvig, assist Albin. I halvlekens sista sekund, en hörna, lyckas Vimmerby få in 2-2 då vi lyckas hjälpa dem med att få in bollen i eget mål.
Andra halvlek är det än mer jämnt men vi har ett litet övertag och lyckas med den plan som gjordes upp inför matchen dvs att hålla bollen inom laget och pressa som ett lag och försvara som ett lag. Efter 25 minuter kastar återigen Albin ett fint inkast som Tajdin lägger upp fint så Simon S "bara" har att trycka in den till 2-3. 5 minuter senare spelar Oskar fram Tajdin som kan sätta 4-2 och matchen är avgjord.
En mycket väl genomförd match av hela laget, bra jobbat grabbar!